today-is-a-good-day

Sherlock Holmes torna per Any Nou

- Advertisement -

Els seguidors de la sèrie de la BBC, Sherlock, han hagut d’esperar dos anys i mig per seguir gaudint de les aventures del detectiu més famós de la literatura i el cinema. La quarta temporada arribarà a la televisió el dia 1 de gener del 2017 (un bon motiu per a començar l’any amb entusiasme) i ho farà amb els mateixos protagonistes de sempre, Benedict Cumberbatch com a Sherlok, Martin Freeman com el Dr. Watson i, Amanda Abbington, Una Stubbs, Rupert Graves, Jonathan Aris i Louise Brealey. La tercera temporada, va deixar incògnites sense resposta, sobretot si Jim Moriarty seguirà amb vida o no, tot i que tot apunta que Andrew Scott apareixerà de nou.

Un adéu amb llàgrimes

- Advertisement -

Segons la sinopsi oficial que han facilitat la BBC1 i Hartswood films, aquesta nova temporada vindrà carregada de “riures, llàgrimes, algunes sorpreses i casos extraordinaris”.

La quarta temporada comença quan el detectiu preferit de la nació, el temperamental i talentós Sherlock Holmes torna una vegada més a terra britànic, mentre el Doctor Watson i la seva esposa Mary es preparen per al desafiament més gran que han tingut mai, convertir-se en pares per primera vegada

- Advertisement -

S’ha anunciat que un dels tres capítols d’aquesta darrera temporada estarà dirigit per primera vegada per una directora, Rachel Talalay, que compta amb una extensa carrera darrere les càmeres. Steven Moffat i Mark Gattis, productors de la sèrie explicaven durant la Comic-Con que, “els fantasmes del passat s’estan aixecant a la vida de Sherlock Holmes i John Watson, traslladant l’aventura, l’amor i el terror als seus destins”. També afegien que es tracta “d’una història a punt d’arribar al seu punt culminant”.

Adéu definitiu?

Moffat ha advertit que molt possiblement la quarta temporada també sigui l’última. “Personalment estic disposat a seguir, però estaria moderadament sorprès si aquesta fos l’última vegada que fem la sèrie”, explicava a The Telegraph. El motiu d’aquest possible final, no és altre que el recent augment de la fama dels seus protagonistes, que van començar amb la sèrie ara fa sis anys.

Benedict Cumberbatch s’ha convertit en un dels actors predilectes de Hollywood i ho demostren les seves aparicions en films com The Imitation Game, per la qual va ser nominat a un Òscar, en el Hobbit (com el seu company Martin Freeman) o en la nova versió de Doctor Strange de Marvel. “Tenim dues estrelles de cine a la sèrie que no necessiten fer aquest tipus de feines durant molt de temps, tornen perquè els hi agrada fer-ho i estic fascinat de com de lluny que hem arribat”, sentenciava Moffat.

sherlock-season-4-sherlock-with-dog

- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents