today-is-a-good-day

La diferència entre desig i realitat segons Patricia Highsmith

- Advertisement -

Aquest mes de desembre arriba a les nostres pantalles l’adaptació de la novel·la homònima de Patricia Highsmith, A Kind of Murder. Es tracta d’un thriller psicològic ambientat als anys 60, que presenta Walter Stackhouse, un arquitecte casat amb Clara, i que viuen una vida aparentment feliç. Malauradament, tot canvia quan Walter inicia una aventura amb una jove i comença a obsessionar-se amb el crim d’una dona, Helen Kimmel, que ha estat assassinada pel seu marit.

A Kind of murder

- Advertisement -

Aquest fet fa que Walter es plantegi la possibilitat de dur a terme ell també l’assassinat de la seva dona. Quan Clara apareix morta, totes les mirades se centren en ell, que cada vegada sembla més culpable. El film es va presentar al Festival de Tribeca i va rebre molt bones crítiques com ara que el film combina a la perfecció reflexions filosòfiques sobre la culpabilitat amb l’expectativa i el misteri noir al més pur estil Hitchcock. El film està dirigit per Andy Goddard i compta amb un repartiment de luxe encapçalat per Patrick Wilson, Jessica Biel, Vincent Kartheisser, Haley Bennett i Eddie Marsan.

- Advertisement -

- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents