Els 10 curts candidats als Premis Gaudí

- Advertisement -

El pròxim dissabte 26 de novembre, a les 18 hores, l’Auditori de La Pedrera acollirà la projecció dels 10 curts seleccionats candidats als Gaudí, amb la col·laboració dEl cinèfil i la Fundació Catalunya-La Pedrera. Serà una sessió oberta al públic i gratuïta que comptarà amb presentació i debat amb els membres dels equips tècnics i artístics dels curts i serà moderada pel periodista Joan Ramon Armadàs, director d’aquest mitjà.

Per assistir a la projecció cal confirmar prèviament l’assistència al correu electrònic info@academiadelcinema.cat ja que l’aforament és limitat.

- Advertisement -

Els curtmetratges candidats als IX Premis Gaudí són els següents:

As vacas de Wisconsin

- Advertisement -

vacas-1080x321

Escrit i dirigit per Sara Traba i produït per El Dedo en el Ojo.

Drama, melodrama | 15 minuts | VO gallec.

Una senyora gran viu en un poblet gallec amb la seva vaca, que ja no li dóna llet. Són amigues. Un dia a la botiga del poble apareix a la TV la notícia que a la Universitat de Wisconsin han descobert que les vaques que donen més llet escolten música simfònica.

En la azotea

f3179341

Dirigit per Damià Serra Cauchetiez, escrit per Damià Serra Cauchetiez i Miguel Casanova i produït per Escac Films. Drama, infantil | 11 minuts | VO català, castellà.

Estiu. L’Adrián i els seus amics pugen cada tarda a un terrat per veure com una noia pren el sol despullada. Però aquesta tarda no serà com les altres: aquesta tarda s’adonaran que un d’ells està molt més interessat en el veí que es dutxa al terrat del costat.

Graffiti

graffiti-1280714
Escrit per Javier Gullón i Lluís Quílez Sala i dirigit per Lluís Quílez Sala i produït per Euphoria Productions i Cristian Guijarro Ramos. Ciència ficció, drama | 30 minuts | VO anglès.

- Advertisement -

L’Edgar ha après a sobreviure en soledat, espigolant menjar entre la runa i evitant les zones contaminades per “l’incident” que va anihilar la vida tal com la coneixem. El seu món es trasbalsa en veure una pintada que pot ser la prova que no està sol.

Je t’aime Louis

je-taime
Escrit i dirigit per Iñaki Elizalde i produït per Ralda World. Drama | 20 minuts | VO castellà.

Quan la mare va caure malalta per primer cop, la que estava més a prop per cuidar-la era la Carmela. Així, gairebé sense pensar-hi, es va anar oblidant a poc a poc de la resta de la seva vida. Però la Carmela tenia dos germans. I 30 anys després tots tres es reuneixen en el moment de la mort de la mare. I ara què…?

Lina

7-e1458583459547
Escrit i dirigit per Nur Casadevall i produït per Escac Films. Drama | 19 minuts | VO català, castellà.

La Lina és una ànima sensible atrapada en un món d’incomunicació. Fugint d’aquest entorn hostil buscarà refugi en el seu monitor de natació… però el salt cap a l’abisme és inevitable. “Lina” és aigua, emoció, un pou sense sortida.

Luis & I

luis
Escrit i dirigit per Roger Gómez i Dani Resines i produït per Las Películas del Cangrejo. Documental biogràfic | 21 minuts | VO anglès.

Luis & I és una història d’amor entre un pallasso a punt de retirar-se i una jove secretària que abandona Liverpool i marxa cap a Itàlia per ser actriu. Pel camí coneix un home bala i decideix quedar-se amb ell en un circ, si és que algú pot quedar-se en un circ ambulant.

Rol

Escrit i dirigit per Hammudi Al-Rahmoun Font i produït per Coming Soon Films. Suspens | 15 minuts | VO català, castellà.
Exterior. Polígon industrial. Nit. En una trobada amb una prostituta, en Martín decideix jugar amb ella a un joc morbós on res no és el que sembla. I això sempre és perillós.

The Missing Part

salvador-sunyer-vidal-hort

Escrit i dirigit per Salvador Sunyer i Baró d’Evel Cirk Cie i produït per Nanouk Films, Estudio Creativo O, Arts Santa Mònica i Festival Temporada Alta. Fantàstic, romàntic, musical | 21 minuts | VO anglès.

L’home, la dona i la filla. La vida que ens ha tocat viure allà fora. A dins, un teatre. Un lloc entès com a escenari catalitzador de canvi. L’art comprès com a eina d’alliberació. Els animals són els personatges que ens recorden el que és essencial, l’origen, el perquè. Un cavall i un ocell per ajudar-nos a tornar a pensar com ho fan els nens. Un petit viatge. Un passatge per tornar a sortir allà a fora, però per sortir-hi d’una altra manera.

Tiger

tiger005_1-8g
Escrit i dirigit per Aina Clotet i produït per Aima Iniciatives. Comèdia, drama | 15 minuts | VO català.

Una parella jove està esperant l’arribada del seu primer fill. Viuen en un poblet allunyat de la ciutat i tenen un gat com a mascota. La desaparició de l’animal posarà a prova la relació. Potser no estan tan preparats per a aquesta nova etapa com s’imaginaven.

Timecode

maxresdefault

Dirigit per Juanjo Giménez, escrit per Juanjo Giménez i Pere Altimira i produït per Nadir Films. Comèdia, drama, musical | 15 minuts | VO castellà.

La Luna i en Diego són els guàrdies de seguretat del pàrquing. En Diego fa el torn de nit, i la Luna de dia. Ells no ho saben però potser els uneix més que una feina aparentment avorrida.

- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents