today-is-a-good-day

Leonardo DiCaprio combatrà els perills del medi ambient amb el ‘Capità Planeta’

- Advertisement -

A part de ser un dels actors més ben considerats de la indústria de Hollywood, Leonardo DiCaprio també és conegut per ser un ferm defensor del medi ambient i una persona altament activa en afers relacionats amb el canvi climàtic. DiCaprio deixa veure la seva passió i dedicació en aquests temes a través de les xarxes socials, on és força actiu però també a través de la seva professió. Un dels seus futurs projectes implica portar a la gran pantalla el personatge animat el Capità Planeta.

Som els planetaris

Per aquells que no estiguin familiaritzats amb aquest nom, El capità Planeta es tracta d’un dibuix animat dels anys noranta que es basava en les històries d’un superheroi ecologista que comptava amb l’ajuda de cinc nens de diferents procedències, per resoldre problemes relacionats amb el medi ambient.

- Advertisement -

Cada un dels nens tenia un anell màgic que els permetia controlar un element bàsic: aigua, terra, foc, aire i cor (aquest últim no era un element pròpiament dit) i amb ells podien combatre el mal i invocar al capità planeta quan necessitaven ajuda.

- Advertisement -

Leonardo DiCaprio Capità Planeta

Leonardo DiCaprio vol portar al cine aquest particular heroi i ha trobat en Paramount l’aliat perfecte, que comptava amb els drets de la sèrie animada. De moment no se sap gran cosa del projecte, a part que DiCaprio en serà productor i que està amb negociacions amb Glen Powell i Jono Matt perquè s’encarreguin del guió. Encara caldrà esperar per saber si l’actor apareixerà en aquest nou film i qui seran els nens encarregats d’invocar el poderós personatge i salvar la Terra.

Before the flood

Fa uns dies es va presentar el documental Before the flood, produït i protagonitzat per l’actor de The Revenant, per Martin Scorsese i dirigit per Fisher Stevens, guanyador l’any 2010 d’un Oscar pel film The Cove. El dia 30 d’octubre es va estrenar de manera simultània en diferents televisions d’arreu del món i, es va penjar de manera gratuïta en diferents plataformes com Youtube, Facebook o AppleStore, entre d’altres, fins al 6 de novembre.

https://www.instagram.com/p/BL9FHHEDUNu/?taken-by=leonardodicaprio

El documental és una exhaustiva reflexió sobre la situació mediambiental actual del nostre planeta, a través d’un viatge arreu del món i de converses entre l’actor i diferents líders mundials com Barack Obama o el Papa Francesc. El projecte també planteja de manera atractiva, maneres com la societat pot prevenir la desaparició d’espècies en perill d’extinció, ecosistemes i comunitats indígenes d’arreu del món.

A més, es va iniciar una campanya motivada per National Geographic i 21st Century Fox, que donaven un dòlar a diferents organitzacions dedicades a la preservació del medi ambient, com Wildlife Conservation Society o Pristine Seas, cada vegada que una persona utilitzes el hashtag #BeforeTheFlood a Facebook, Twitter o Instagram.

- Advertisement -
Luana Valls
Nascuda al Brasil la Luana Valls és graduada en Periodisme, Cinema i Televisió per la Facultat de Comunicació Blanquerna. Ha treballat en diferents mitjans de comunicació escrits com el 'Diari Ara' i 'El Periódico' i també té experiència en el camp del cinema de la mà de la productora catalana Batabat i realitzant la cobertura informativa de festivals de cinema arreu de Catalunya. Des del principi, unida a aquesta aventura cinèfila amb ganes i il·lusió

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents