today-is-a-good-day

Els animals fantàstics tornen el 2018

- Advertisement -

Desprès de l’èxit que va tenir la famosa saga de J.K. Rowling, Harry Potter, els fans continuen estant d’enhorabona ja que l’any passat va arribar un spin off sota el títol Fantastic Beasts and Where to Find Them, inspirat en un dels llibres que utilitzen els mags a l’escola. En un principi s’havia anunciat que seria una trilogia però finalment aquesta nova saga comptarà amb un total de cinc pel·lícules la primera de les quals ja està estrenada.

El primer film es va situar dècades abans del que va succeir a la saga Harry Potter i se centrava en un excèntric especialista en éssers mitològics, Newt Scamander, que arriba a Nova York amb la seva maleta: un recipient per col·leccionar estranyes criatures que va trobant pel món. Durant el trajecte s’adona que la comunitat màgica roman amagada dels muggles (gent sense poders màgics), ja que està més penalitzat mostrar els poders al públic que al Regne Unit. El film, mostrava què passa amb les criatures que porta a la valisa quan s’escapen i comencen a escampar per la ciutat.

- Advertisement -

- Advertisement -

El film torna a comptar amb la direcció de David Yates (les quatre darreres pel·lícules de Harry Potter i The Legend of Tarzan) i el guanyador de l’Oscar Eddie Redmayne (The Theory of Everything, The Danish Girl) torna a donar vida al magizoòleg Newt, mentre que Katherine Waterson (Alien: Covenant o Steve Jobs) repeteix el paper de la Auror Tina Goldstein, Alison Sudol (Between Us o The Last Full Measure) interpreta la seva germana d’aquesta última, Queenie Goldstein i Dan Fogler (sèrie Hannibal o Becks) a l’únic no-Mag del quartet. Johnny Depp (saga Pirates of the Caribbean o Public Enemies) agafa el relleu de Colin Farrell (sèrie True Detective o The Lobster) per convertir-se en el malvat Grindelwald, mentre que Jude Law (Sherlock Holmes o King Arthur) s’incorpora a l’elenc interpretant un jove Albus Dumbledore. 

La mateixa autora del llibre s’ha encarregat de crear aquest segon guió, la qual cosa implica que serà fidel a la novel·la, fet que sempre preocupa els lectors. La història arranca al 1927, uns mesos després que Newt ajudés a destapar i capturar el mag fosc Grindelwald. Tot i que, tal com va prometre, el malvat Gellert aconsegueix escapar i intentarà de reunir més seguidors per a la seva causa: l’alçament dels mags sobre qualsevol ésser no màgic.

A més Rowling va avisar que anirà en una direcció totalment diferent de la primera. Introduirà nous personatges i alhora anirà expandint l’univers que varem conèixer a Harry Potter”. Va declarar en una roda de premsa que “el personatge d’Albus Dumbledore reapareixerà com un home jove i molt turmentat, en un període d’aprenentatge”, comentava.

Al llarg dels anys hi ha hagut moltes especulacions i comentaris al voltant de la sexualitat del director de Howarts i, va ser la mateixa Rowling qui va esvair els dubtes afirmant que era homosexual. En aquesta nova aventura màgica, veurem Dumbledore i Gellert Grindelwald, a qui donaran vida Jude Law i Johnny Depp respectivament. Grindelwald era al mateix temps l’amor secret de Dumbledore i un dels seus pitjors enemics. “En referència a la sexualitat de Dumbledore… estigueu atents”, afegia Rowling.

harry potter

- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents