today-is-a-good-day

La infància de Sheldon Copper a ‘Young Sheldon’

- Advertisement -

Un dels personatges més carismàtics i divertits de la televisió actual és Sheldon Copper. Un dels quatre físics super intel·ligents, protagonista de la sèrie Big Bang Theory. Es tracta d’una de les sèries televisives amb més audiència i actualment va per la seva desena temporada. El contracte de Jim Parsons, Johnny Galecki i Kaley Cuoco, el trio protagonista acabava aquest any, així que s’han iniciat les negociacions per seguir amb dues temporades més.

A causa d’aquesta incertesa, la cadena CBS es va posar a preparar un spin off amb el personatge de Sheldon Copper al capdavant. La ficció que es titularà Young Sheldon explicarà la infància del jove geni, concretament amb 9 anys, l’encarregat de donar-li vida és Iain Armitage. Per fi s’han pogut veure les primeres imatges i prometen diversió al nivell de Big Bang. Amb pocs dies, aquest primer tràiler ha aconseguit més de 22 milions de visualitzacions, entre Youtube, Facebook i Twitter.

- Advertisement -

- Advertisement -

Com es pot veure en l’avançament, la trama se situarà a l’any 1989 a la seva terra natal, Galvestown (Texas) i es descobriran els detalls de la infància de l’excèntric físic com ara que només amb nou anys i gràcies a la seva brillant intel·ligència avança cursos fins a anar a l’institut, i comparteix classe amb el seu germà gran. Evidentment, la seva peculiar forma de ser farà que li resulti difícil integrar-se, una situació que com tots sabem l’acompanyarà durant tota la seva vida. La idea de la cadena és que la nova ficció s’aproximi força a la sèrie Malcolm in the Middle, és a dir, una comèdia familiar.

Per ara, es coneix del seu entorn, la seva mare, una dona devota cristiana (que estarà interpretada per Zoe Perry); la seva germana bessona Missy i la seva Meemaw; també sabem que té un germà gran que es diu George i que el seu pare és un alcohòlic pràcticament absent. Parsons no serà l’encarregat de donar vida al jove Sheldon però serà l’encarregat de narrar la història i també participarà com a productor executiu.

the young sheldon

- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents