today-is-a-good-day

‘Marvel Universe Live!’ aterra a Barcelona

- Advertisement -

Creia que ja estava tot inventat, però estava molt equivocada, ja que el món dels superherois encara dóna per a molt i la gallina dels ous d’ors, Marvel, segueix sorprenent. De la mà del grup Feld Entertainment, arriba l’espectacle definitiu per als amants d’aquests personatges, ideal per als més menuts de la casa (i també adults) que els podran veure en persona embarcats en una missió.

L’espectacle, amb el títol Marvel Univers Live!, ha passat per diverses ciutats europees i nord-americanes i ara arriba a la ciutat comtal on més de 25 personatges de la factoria Marvel Comics representaran una història original amb espectaculars escenes d’acció. Hi podem trobar: Iron Man, Captain America, Hulk, Spider-Man, Thor, Wolverine, Black Widow, Hawkeye, Storm o Captain Marvel, que s’enfrontaran a Loki, Octupus, els Chitauri, Madame Hydra o Green Goblin.

- Advertisement -

evt_2539523__marvel-2

- Advertisement -

La història se centra en la batalla sobre el cub còsmic, és a dir, la font del màxim poder i un dels tresors més temuts i cobejats de l’Univers Marvel. Thor, ha fet miques el cub còsmic, per prevenir que no caigui a les mans equivocades. Ara, tots els superherois s’han d’unir per tal de recuperar els fragments que estan repartits per tot el món

El show tindrà lloc al Palau Sant Jordi entre els dies 18 i 20 de novembre. Les entrades ja estan a la venda al seu web. A continuació es pot veure un recull del què serà aquest esdeveniment que comptarà amb coreografies de lluites, especialistes en acció amb calbes, acrobàcies amb moto, efectes de pirotècnia, il·luminació interactiva, entre d’altres:

Disney On Ice 

El grup Feld Entertainment és el líder mundial a l’hora de produir i presentar gires d’espectacle d’entreteniment en viu per a tota la família. Cada any, assisteixen 30 milions d’espectadors als seus esdeveniments arreu del món. Els quals s’han representat en més de 75 països en sis continents. Entre els shows hi ha moltes varietats com en són Monster Jam, Supercross, Nuclear Cowboyz, Disney On Ice, Disney Live! o Marvel Universe Live!.

Els que porten més anys creant escola al territori nostrat són els centrats en el món d’en Mickey Mouse, Disney On ice. Aquesta sèrie d’espectacles sobre gel està dirigit principalment als infants i mostra patinadors professionals vestits com els personatges de dibuixos animats de Disney a cadascun dels diversos shows. La música i la trama sorgeixen a partir dels elements recollits de les pel·lícules d’animació de l’estudi. La seva producció va néixer l’any 1981 amb el títol Walt Disney World on Ice i uns anys més tard, al 1998 es va canviar per l’actual.

 

Inicialment, es representava un dels clàssics films de la factoria a cada espectacle, però amb els anys han anat combinant temàtiques agrupant, per exemple princeses Disney o films sobre el món marí, probablement perquè amb una sola funció no en tenien prou per fer un espectacle sencer o bé per acabar-se les idees. El que és evident, que any rere any aterren a casa nostra amb una història (o més d’una) per explicar sobre gel.

- Advertisement -

Aquest any van representar Mons Fantàstics, que narrava la història de 4 històries Disney com són Cars, Toy Story, The Little Mermaid i Frozen. I si abans es comentava que darrerament s’aposta per fer diverses històries en un mateix espectacle, just l’any vinent torna la dinàmica clàssica, probablement a causa de l’èxit de les germanes Elsa i Anna, arribarà Disney on Ice – Frozen. L’adaptació comptarà amb acrobàcies, efectes especials, recorrent el regne màgic d’Arendelle amb la companyia de tots els seus personatges: Olaf, Kristoff, Sven, Elsa, Anna i la resta de l’elenc. A més, els ratolins més famosos seran els presentadors de la representació i també hi estaran presents altres personatges estimats pel públic. La cita serà del 9 al 12 de març del 2017 al Palau Sant Jordi de Barcelona.

diney-on-ice-elsa-y-anna-frozen-on-ice-entradas-espana-todo-frozen

- Advertisement -
Ylenia Cañadashttps://www.elcinefil.cat
Biòloga Molecular de professió i cinèfila per naturalesa. Els anys com a voluntària en el festival de Sitges han forjat la seva unió amb el cinema oferint-li l'oportunitat de col·laborar com a crítica i redactora per a diversos mitjans de comunicació nacionals, així com a realitzar la cobertura de festivals de cinema o esdeveniments culturals. Ha exercit com Jurat de la Crítica, Méliès d'Or i Jurat Jove en el Festival de Sitges, de la crítica al BCN Film Festival,, l'Americana, TerrorMolins, Sant Cugat Fantàstic, TaShort Fest, l'Alternativa o Sabadell Film Festival, entre altres. Ha estat cap de premsa i programadora del Festival de Cinema Fantàstic de Sant Boi (Fantboi) i actualment és codirectora i programadora de la Mostra de Cinema Nòrdic de Barcelona (Nòrdica). A més, és membre de la Associació Catalana de la Crítica i l'Escriptura Cinematogràfica (ACCEC) i treballa en un cinema de Barcelona.

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents