El pitjor sopar d’empresa del món

- Advertisement -

Les festes d’empresa no tornaran a ser el mateix després de l’estrena del nou film amb el títol Office Christmas Party que co-dirigeixen Josh Gordon i Will Speck (Blades of Glory). La seva comèdia més recent està protagonitzada per Jennifer Aniston (sèrie Friends o The Bounty Hunter), Jason Bateman (The Gift o Horrible Bosses), TJ Miller (Deadpool o sèrie Silicon Valley), Kate McKinnon (Ghostbusters o Sisters), Olivia Munn (Zoolander No. 2 o Magic Mike), Jillian Bell (Goosebumps o 22 Jump Street) o Rob Corddry (Sex Tape o Hot Tub Time Machine 2), entre d’altres.

La trama se centrarà en la visita de la CEO d’una empresa a la sucursal que està a càrrec del seu germà, el qual pretén tancar-la. El gerent de la sucursal decideix realitzar una festa de Nadal èpica per negociar i potencialment salvar l’empresa, però sense que la seva germana se n’assabenti. Mentrestant, la bogeria es va destapant i acaba esdevenint un descontrol total.

- Advertisement -

b1188bf0-55e0-11e6-adae-e73a6908a2d0_20160728_officechristmasparty_trailer1

- Advertisement -

Aquesta pel·lícula estarà més al nivell de les políticament incorrectes del Nadal, com Project X o About Last Night, projectes carregats d’humor negre i/o sexual, moments escatològics i escenes memorables.

El segon tràiler ja es pot veure amb molts més detalls dels què es mostraven a l’anterior i enfocant cap on anirà la comèdia nadalenca que s’estrenarà el proper 7 de desembre.

- Advertisement -
Ylenia Cañadashttps://www.elcinefil.cat
Biòloga Molecular de professió i cinèfila per naturalesa. Els anys com a voluntària en el festival de Sitges han forjat la seva unió amb el cinema oferint-li l'oportunitat de col·laborar com a crítica i redactora per a diversos mitjans de comunicació nacionals, així com a realitzar la cobertura de festivals de cinema o esdeveniments culturals. Ha exercit com Jurat de la Crítica, Méliès d'Or i Jurat Jove en el Festival de Sitges, de la crítica al BCN Film Festival,, l'Americana, TerrorMolins, Sant Cugat Fantàstic, TaShort Fest, l'Alternativa o Sabadell Film Festival, entre altres. Ha estat cap de premsa i programadora del Festival de Cinema Fantàstic de Sant Boi (Fantboi) i actualment és codirectora i programadora de la Mostra de Cinema Nòrdic de Barcelona (Nòrdica). A més, és membre de la Associació Catalana de la Crítica i l'Escriptura Cinematogràfica (ACCEC) i treballa en un cinema de Barcelona.

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents