today-is-a-good-day

Els inicis de Churchill a ‘Darkest Hour’

- Advertisement -

Winston Churchill va ser un dels homes més influents i un dels polítics més rellevants del segle XX. A punt d’iniciar-se la Segona Guerra Mundial, Churchill va assumir el paper de primer ministre del Regne Unit i una de les primeres decisions que va haver de prendre com a representant del país anglès va ser si posar fi a la guerra firmant la pau amb l’Alemanya nazi o seguir lluitant per la llibertat. Aquest és el context històric del pròxim film del director Joe Wright que comptarà amb l’actor Gary Oldman com a protagonista.

Gary oldman churchill

- Advertisement -

El film titulat Darkest Hour se centrarà en els primers dies de Churchill com a Primer Ministre i es començarà a rodar aquesta tardor. A part de Wright, també hi haurà a l’equip el guionista de La teoría del todo, Anthony McCarten i els productors Lisa Bruce, Tim Bevan i Eric Fellner. Working Title serà la companyia encarregada de fer el projecte realitat. L’elenc el completaran un grup de secundaris de primera fila com John Hurt, Lily James, Ben Mendelshon i Kristin Scott Thomas.

- Advertisement -

Aquesta no serà l’única pel·lícula que es podrà veure l’any que ve sobre el Primer Ministre britànic. De la mà de Jonathan Teplitzky arribarà a finals de l’any 2017 un film que es basarà en les 48 hores prèvies al desembarcament de Normandia. En aquesta ocasió l’encarregat d’interpretar Churchill serà el veterà actor Brian Cox.

- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents