Emily Blunt viatja en el tren de la imaginació

- Advertisement -

The Girl on the Train és un film de suspens americà basat en la novel·la, del mateix títol, escrita per Paula Hawkins. Està dirigida per Tate Taylor (The Help o Pretty Ugly People) i la seva distribució corre a càrrec d’Universal Pictures. A més, l’elenc està format per Emily Blunt (Mary Poppins Returns o Sicario), Rebecca Ferguson (Mission: Impossible – Rogue Nation o Hercules) i Haley Bennet (Hardcore Henry o The Equalizer).

La història va d’una dona divorciada amb problemes amb l’alcohol que resideix en una habitació de lloguer d’una antiga coneguda, la seva rutina es resumeix a viatjar en tren cada dia cap a Nova York. Cada matí, el comboi s’atura davant un senyal vermell i darrera una finestra observa una parella, a la qual fins i tot ha posat nom, i imagina com són les seves vides.

- Advertisement -

la chica del tren

- Advertisement -

Pel què fa al llibre hi ha algunes diferències, ja que el llargmetratge s’ubica a Nova York, mentre que a la novel·la és a Londres. Almenys, l’actriu protagonista sí que és britànica, per si als lectors aquest canvi els pot produir un cert rebuig. La idea del realitzador sobre aquest canvi era ubicar Blunt en un entorn lluny de casa seva per donar més potencial i sensació d’aïllament vers la protagonista. Però, al cap i a la fi, és una pel·lícula americana i solen fer aquestes coses.

Està previst que arribi a les cartelleres el proper 21 d’octubre, però mentrestant podem anar llegint la novel·la, que de mica en mica, et va atrapant gràcies als seus tocs de misteri i tensió. Per ara està disponible el tràiler oficial.

- Advertisement -
Ylenia Cañadashttps://www.elcinefil.cat
Biòloga Molecular de professió i cinèfila per naturalesa. Els anys com a voluntària en el festival de Sitges han forjat la seva unió amb el cinema oferint-li l'oportunitat de col·laborar com a crítica i redactora per a diversos mitjans de comunicació nacionals, així com a realitzar la cobertura de festivals de cinema o esdeveniments culturals. Ha exercit com Jurat de la Crítica, Méliès d'Or i Jurat Jove en el Festival de Sitges, de la crítica al BCN Film Festival,, l'Americana, TerrorMolins, Sant Cugat Fantàstic, TaShort Fest, l'Alternativa o Sabadell Film Festival, entre altres. Ha estat cap de premsa i programadora del Festival de Cinema Fantàstic de Sant Boi (Fantboi) i actualment és codirectora i programadora de la Mostra de Cinema Nòrdic de Barcelona (Nòrdica). A més, és membre de la Associació Catalana de la Crítica i l'Escriptura Cinematogràfica (ACCEC) i treballa en un cinema de Barcelona.

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents