today-is-a-good-day

Rupert Grint al capdavant de la nova sèrie ‘Snatch’

- Advertisement -

L’any 2000, el director Guy Ritchie firmava una de les cintes més gamberres i violentes de l’any, Snathc: porcs i diamants. Un film protagonitzat per Jason Statham, Brad Pitt i Benicio del Toro, que explicava les peripècies d’uns quants desvalguts lladres de poca volada, apostadors i addictes al joc, gàngster, boxejadors i, tots darrere del mateix botí, un valuós exemplar de diamant. El pròxim 16 de març, la plataforma de televisió per internet Crackle (Sony) adaptarà aquest clàssic per la petita pantalla.

snatch sèrie

- Advertisement -

Fa uns mesos, la plataforma Crackle donava llum verda al projecte, que serà el seu primer producte de ficció i es donaven a conèixer els noms d’alguns dels seus personatges: Rupert Grint (Harry Potter), Ed Westcich (Gossip Girl), Dougray Scott (Fear The Walking Dead), Luke Pasqualino (Skins) i Lucien Laviscount (Waterloo Road). En les primeres imatges filtrades del rodatge a Manchester, es podia veure a Pasqualino, que interpretarà a Albert Hill, un jove gità que vol evitar ficar-se en problemes i acabar com el seu pare i a Rupert Grint, que serà qui encarnarà el paper protagonista, com a Charlie Cavendish. Segons Deadline, es tracta “d’un timador molt dinàmic, molt caòtic i extremadament pijo”.

- Advertisement -

Seguint l’exemple de Fargo, la sèrie mantindrà l’esperit de la pel·lícula original però centrarà la història en nous personatges, un grup d’estafadors que es veuran involucrats en el perillós món del crim organitzat, després de trobar un camió ple d’or robat. A partir d’aquest moment, es veuran sobrepassats per la situació que els enfrontarà amb policies corruptes, boxejadors gitanos i mafiosos internacionals. L’argument es basa en uns fets reals que van tenir lloc a Londres. Aquí el primer tràiler, jutgeu vosaltres mateixos…

Segons la cadena online, aquesta primera temporada tindrà un total de 10 episodis capitanejats per Alex de Rakoff, creador i principal guionista de la sèrie.

Snatch sèrie

- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents