today-is-a-good-day

Les aventures d’’El Petit Príncep’ arriben al cinema

- Advertisement -

Un dels llibres més llegits arreu del món és la història que Antoine de Sanit-Exupery va escriure l’any 1943, El Petit Príncep. Una obra que tot i presentar-se per a un públic infantil té un rerefons que fa que els adults en puguin gaudir tant o més que els més petits. Aquest any, de la mà de Mark Osborne (Kung Fu Panda), arriba una adaptació cinematogràfica, que comptarà amb les veus en anglès d’actors tan coneguts com Rachel McAdams, James Franco, Marion Cotillard o Benicio Del Toro.

- Advertisement -

El film es va presentar al Festival de Cannes de l’any passat i va gaudir d’una bona acollida. La pel·lícula d’Osborne, mescla les tècniques d’stop-motion i l’animació, cosa que li confereixen al film una estètica d’allò més original. Tot i que l’argument es basa en el conte d’El Petit Príncep, s’introdueixen més personatges a la història. De fet, se centra en una nena petita que s’està preparant per entrar en una important acadèmia. Impulsada per la seva mare, la petita es programarà un estiu dedicat als estudis però, coneixerà el seu excèntric veí que li ensenyarà tot un món de fantasia i li explicarà les seves aventures amb el Petit Príncep.

- Advertisement -

El Petit Príncep

La plataforma Netflix ha comprat els drets de la pel·lícula, que s’estrenarà el proper 9 de setembre en diferents sales de cinema i que es podrà veure en exclusiva a través d’aquesta plataforma. I no oblideu, que també es podrà gaudir en català.

- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents