Sandra Bullock lidera el reboot femení d’Ocean’s Eight’

- Advertisement -

L’any 2001 va estrenar-se una pel·lícula sota el títol Ocean’s Eleven en la que 11 delinqüents es disposaven a robar a la vegada tres casinos de Las Vegas. Aquest film va sorgir com un remake d’un film original del 1960. A causa de l’èxit, sobretot per l’elenc que el conformava: George Clooney, Matt Damon, Andy García, Brad Pitt, Casey Affleck i Julia Roberts, entre d’altres, es van produir les seqüeles Ocean’s Twelve (2004) i Ocean’s Thirteen (2007).

Si trobàveu a faltar Clooney i Pitt, tranquils, dues grans femme fatales arriben amb força. Sandra Bullock i Cate Blanchett agafaran el relleu i lideraran aquesta banda de lladregotes. D’aquesta manera, la saga Ocean’s se suma a la moda de fer versions femenines de populars pel·lícules com ja va passara amb Ghostbusters. Com en el cas anterior, també s’esperen cameos dels actors originals. 

- Advertisement -

ocean's eight

- Advertisement -

L’elenc definitiu es va confirmar el passat any, amb moltes cares conegudes i amb els noms dels seus personatges. Rihanna donarà vida a Nine Ball, la guanyadora de l’Oscar, Anne Hatthaway serà Daphne Kluger, Helena Bonham Carter es posarà a la pell de Rose, Mindy Kaling com a Amita, la rapera Awkwafina serà Constance i Sarah Paulson interpretarà Tammy. Bullock i Blanchett seran Debbie Ocean i Lou, respectivament.

El film està dirigit pel cineasta Gary Ross (The Hunger Games) i té com a productor a Steven Soderbergh, director de les anteriors tres pel·lícules. La pel·lícula es va rodar a Nova York i Manhattan. Aprofitant la Met Gala, el ball anual que organitza el Metropolitan Museum, el grup de dones intentarà cometre el robatori del segle. Aquest cop, l’objectiu del robatori serà un colleret de diamants valorat en més de 100 milions de dòlars, propietat del personatge interpretat per Anne Hatthaway. El film arriba a les pantalles aquest 6 de juliol.

- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents