today-is-a-good-day

Els 20 superherois que arribaran al cine

- Advertisement -

Això és una bogeria. Ho sabem. La moda dels superherois potser se’ls està anant de les mans… Marvel i DC, principals segells de còmics del món (amb el permís del Japó) s’ha posat a treballar seriosament i tenen en marxa diversos projectes cinematogràfics sobre els seus superherois. Alguns es creuen entre ells i d’altres caminen en solitari però el que està clar és que (com que la majoria han deixat molts diners) espremen la taronja tant com poden per treure tot el suc. En aquest repàs anirem per ordre cronològic. És a dir, fem un repàs dels projectes que arribaran a cine començant pels que s’estrenen d’aquí uns dies i acabant pels que no tenen data assignada (encara). Avis: parlem de 20 títols però n’hi ha més… És que de veritat que això és de bojos…

1) Doctor Strange (Scott Derrickson ) 4-11-16. Marvel-Disney

- Advertisement -

Aquest personatge creat per Stan Lee i Steve Ditko l’any 1963 arribarà per primer cop al cine amb el sherlockià Benedict Cumberbatch com a protagonista. La història és la d’un cirurgià que per culpa d’un accident perd el seu “poder” a les mans i es deixa guiar per una mestra tibetà (Tilda Swinton) que el convertirà en mag. L’entrenarà per ser un superheroi.

- Advertisement -

2) Guardians of the Galaxy vol.2 (James Gunn) 5-5-17. Marvel-Disney

La galàxia està salvada! Torna l’equip més heterogeni (i divertit) de l’Univers Marvel amb unes incorporacions de luxe. Kurt Russell serà el pare del protagonista Starlord i Sylvester Stallone també tindrà un paper en aquest film. Mentre esperem argument i trailer podem gaudir de fotos del rodatge que els mateixos actors i director ens ensenyen a les xarxes.

Guardians of the Galaxy vol. 2

3) Wolverine 3 (James Mangold) 3-3-17 Marvel-Sony

Hugh Jackman i Patrick Stewart formaran part de la tercera pel·lícula sobre l’X-Men Logan. Wolverine 3 és una realitat i estarà dirigida (com la 2a) per James Mangold. Tot apunta que estarà basada en els còmics Old Man Logan (El Vell Logan). La popular sèrie de còmics escrita per Mark Millar conté 8 números i va ser publicada entre 2008 i 2009 donant un final a la història, un fet ideal per a concloure les aventures d’en Hugh Jackman i en Logan 17 anys després que encarnés el personatge per primer cop. La trama se situa 50 anys en el futur, en un món atapeït de dolents que volen destruir als súperherois unint les seves forces. Logan es troba allunyat del seu alter ego Wolverine i porta una vida tranquil·la i familiar, però finalment decidirà acceptar la missió pels diners.

wolverine-3

4) Wonder Woman (Patty Jenkins) 27-6-17 DC-Warner Bros

- Advertisement -

La lliga de la justícia no descansa però, abans de veure un nou còctel de personatges, Warner es concentra en el que va ser el personatge més interessant al film Batman v. Superman (es veu que Ben Affleck va agradar a alguns). Tornarem a veure Gal Gadot i coneixerem els seus orígens i les seves companyes Amazones en un film que ens farà viatjar en el temps.

5) Spiderman (John Watts) 7-7-17 Marvel-Sony

Després de veure’l a Civil War l’home aranya serà altre cop protagonista en solitari d’un film interpretat per Tom Holland, nova cara del superheroi. Tom Rothman, cap de la divisió cinematogràfica de Sony, ha definit aquesta nova cinta com un conflicte de prioritats entre salvar el món i fer els deures de matemàtiques. Sembla que el to serà més desenfadat i ja han confirmat que Marisa Tomei serà la tieta May. Hi ha rumors de Michel Keaton fent de dolent… Veurem què passa.

spider

6) Thor Ragnarök (Taika Waititi) 27-10-17 Marvel-Disney

Tercera entrega del fill de tro interpretat pel molt ros i molt fort Chris Hemsworth. En aquesta nova entrega tornarà a compartir discussions domèstiques amb el seu germà Loky (Tom Hiddleston). La que no sortirà serà Natalie Portman però a canvi veurem el Hulk de Mark Ruffalo i fins i tot Cate Blanchett que farà de dolenta interpretant la deessa Hela. Tot indica que es farà amiga de Loky i això no li anirà gens bé a l’hereu d’Asgard.

Thor-3-Ragnarok-Wallpaper

7) The Justice League: Part One (Zack Snyder) 17-11-17 DC-Warner Bros

Ja haurem vist a Wonder Woman i no serà cap spoiler el fet que Superman torni a la gran pantalla. A més, podrem veure, per fi, Aquaman, The Flash i Cyborg en acció. No sabem res de l’argument més enllà que ja hi ha uns quants actors i actrius confirmats i que serà la primera part d’un díptic superheròic que s’allargarà fins el 2020.

8) Black Panther (Ryan Coogler) 16-2-18. Marvel-Disney

A Civil War (al costat d’IronMan) tindrà els seus primers minuts de glòria però no serà fins a principis al febrer del 2018 que l’actor Chadwick Boseman tindrà la seva pròpia pel·lícula. Segons els còmics T’Challa, príncep de Wakanda, haurà d’agafar el rol Pantera Negre després que el seu pare, el rei, fos assassinat a traïció. Potser sentiu a dir que és el primer superheroi negre… Mentida! Heu oblidat el Blade de Wesley Snipes?

black

9) The Flash (Seth Grahame-Smith) 16-3-18 DC-Warner Bros

L’actor Ezra Miller tindrà la seva pròpia pel·lícula com Barry Allen (més conegut com el llamp) poc després de la primera entrega de Justice League. Dirigeix i escriu Seth Grahame-Smith (Pride+Prejudice+Zombies) i produiex Zack Snyder.

Vamers-FYI-Movies-Justice-League-Part-1-2017-Official-Comic-Con-Trailer-Flash-04

10) The Avengers: Infinity War Part One (Joe Russo, Anthony Russo) 4-5-18. Marvel-Disney

Seguim al 2018 i als germans Russo se’ls gira feina després de la Guerra Civil. Més enllà de tornar a veure la primera divisió dels superherois de Marvel al cine ja s’han revelat dos al·licients extres. El primer és veure Josh Brolin fent de Thanos (el dolent molt dolent de la pel·lícula). El segon serà la confirmació del crossover amb Guardians of the Galaxy ja que s’ha confirmat que el seu protagonista Starlord apareixerà al film. Per si no teníem prou personatges…

age-of-ultron-thanos

11) Ant-Man and the Wasp (Peyton Reed) 6-7-18. Marvel-Disney

Torna la formiga acompanyada de la vespa. Paul Rudd i Evangeline Lilly repetiran paper en aquesta seqüela com a s Scott Lang i Hope van Dyne. Als crèdits també hi ha Michael Douglas però no se sap gaire més d’aquest nou film dels superherois minúsculs.

Hope-Wasp

12) Aquaman (James Wan) 17-7-18 DC-Warner Bros

L’Aquaman de Jason Mamoa (el Khal Drogo de Joc de Trons) no arribarà fins el juliol del 2018. Mig home mig Déu aquest personatge pot respirar sota de l’aigua i comunicar-se amb els peixos, les petxines i les gambes. La major part de la Terra són mars i oceans i no sabem del tot què s’amaga sota l’aigua. Aquaman sí que ho sap. Ell i la seva dona Mera que serà interpretada per Amber Heard. El director de la pel·lícula serà James Wan que ja ha demostrat el seu talent amb The conjuring i Fast & Furious 7.

Jason-Momoa-Comic-Con-2016-Justice-League-Trailer

13) Batman (Ben Affleck) 1-10-18 DC-Warner Bros

Sip… Agradi o no Ben Affleck no només interpreta sinó també dirigirà un Batman en solitari. No s’ha donat una data de llançament oficial però Warner recentment ha reservat les dates del 5 d’octubre del 2018 i l’1 novembre del 2019 per a dues pel·lícules encara sense nom per la qual cosa hi ha una possibilitat que aquest projecte tapi un d’aquests forats.

benaffleck-batman-sad

14) Inhumans (sense director) 3-11-18. Marvel-Disney

Aquests personatges que ja han sortit a la segona temporada de Agents of SHIELD tindran la seva pròpia pel·lícula de la qual poc en sabem encara més enllà de la seva hipotètica data d’estrena. Segons els còmics aquests personatges són un grup d’individus que eren aliens a casa nostra però que porten tant de temps a la Terra que són una part tan important del planeta com nosaltres. Viuen en una societat que ha existit en secret durant segles.

inhumans

15) Captain Marvel  (sense director) 8-3-19. Marvel-Disney

Carol Danvers, una dona humana normal que treballa a la United States Air Force rebrà uns extraordinaris poders després d’una inusual trobada amb l’imperi alienígena Kree. Els Kree, per cert, són una raça que ja vam veure a Guardians of the Galaxy. I és que… la galàxia és molt petita. Ja s’ha confirmat que l’actriu guanyadora de l’Oscar per Room serà l’encarregada de donar vida a aquest nou personatge inèdit (fins ara) al cine.

blcm

16) Shazam (sense director) 5-4-19. DC -Warner Bros

The Rock (o Dwayne Johnson) serà el protagonista d’aquesta adaptació d’un nou personatge de DC. Ara mateix està concentrat en una pel·lícula que el portarà a la platja però després ja es posarà a treballar en donar vida a Black Adam que no és un superheroi sinó un superdolent!

The-Rock-teases-early-Shazam

17) The Avengers: Infinity War Part Tw0  (Joe Russo, Anthony Russo) 3-5-19. Marvel-Disney

Just un any després de la tercera pel·lícula dels Avengers arribarà la quarta i última de la saga.

18) The Justice League: Part two (Zack Snyder) 14-6-19 DC-Warner Bros

Nova aventura (i se suposa que última) de tots els superherois de DC justs. Però no patiu que tornaran per separat amb pel·lícules pròpies…

justice-league

19) Cyborg (sense director) 3-4-20 DC-Warner Bros

Després de patir un accident, Victor Stone és “reconstruït” pel seu pare però ja no és ben bé un home, és òbviament, un cyborg amb poder per comunicar-se amb “altres” les màquines. Amb tant de cable i xips el seu problema és mantenir la part humana que encara li queda. Ara mateix Cyborg, protagonitzada per Ray Ficher està agendada pel 3 d’abril de 2020.

cyborg-in-justice-league

20) Green Lantern Corps (sense director) 19-6-20 DC-Warner Bros

No serà molt difícil que aquesta nova adaptació del personatge que va interpretar Ryan Reynolds l’any 2011 sigui millor que la seva predecessora. De moment només s’ha anunciat que es farà la pel·lícula i coneixent com funciona això dels superherois i les pel·lícules no seria estrany veure el pilot Hal Jordan en alguna de les cintes protagonitzades per altres personatges DC en els propers anys.

GalleryComics_1900x900_20140423_GL_Cv21_vol4_5329d6201c4238.36619796

 

- Advertisement -
JR Armadàs
Nascut als anys 80 (amb tot el que això comporta) Joan Ramon Armadàs és Llicenciat en Dret i Periodisme per la UPF. Ha treballat en premsa local a Sant Cugat i en premsa internacional com a corresponsal al Regne Unit i la Xina. Com a escriptor ha publicat tres novel·les, diversos relats curts i ha estat editor d'Edicions Xandri durant 6 anys. En l'àmbit cinematogràfic ha escrit i dirigit una pel·lícula i sis curtmetratges i és el co-director del Sant Cugat Fantàstic i La setmana del Cinema en Català. També ha fet de cap de premsa d'unes quantes pel·lícules catalanes. Des del 2016 és el capità d'aquest vaixell periodístic i cultural anomenat 'El Cinèfil'.

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents