today-is-a-good-day

‘Café Society’, el nou triangle amorós de Woody Allen

- Advertisement -

Woody Allen va obrir el dia 11 de maig la 69a edició del Festival de Cannes amb el seu nou film Café Society. De fet, el director nord-americà ha presentat 24 de les seves 49 pel·lícules en aquest certamen fet que demostra, un cop més el seu idil·li amb el vell continent. En aquesta ocasió, però el film fa una mirada enrere al Hollywood dels anys trenta i tractarà de retruc el món del cinema de fa gairebé un segle. Café Society s’entrena el dia 26 d’agost i arribarà a les nostres sales també en català.

Cafe-Society-Poster_1200_1780_81_s

- Advertisement -

L’argument gira al voltant d’un jove (Jesse Eisenberg) que es planta a Hollywood amb l’esperança de treballar a la indústria del cinema. Com gairebé sempre passa a les històries de Woody Allen el protagonista trobarà l’amor i i en aquesta ocasió ho farà en el marc de la Café Society d’aquella època. És una tornada a l’època de Dies de Ràdio o Midnight in Paris però com a novetat el veterà director de Nova York ha fet servir per primer cop càmeres digitals! 

- Advertisement -

Kristen Stewart farà per tercera vegada de parella cinematogràfica d’Eisenberg, (Adventureland, American Ultra) i l’actriu Blake Lively completarà el triangle amorós d’aquest film. Steve Carell també formen part de l’equip d’aquesta pel·lícula que, un cop més promet nostàlgia i comèdia made in Allen. I si no teniu prou Woody Allen espereu que aviat s’entrenarà una sèrie que el cineasta està rodant per Amazon per la qual ha triat la cantant i actriu Miley Cyrus com a protagonista.

 

- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents