today-is-a-good-day

‘Gantz: 0’: noves aventures futuristes i animades

- Advertisement -

L’any 2000 la revista Young Jump va començar a publicar el manga Gantz, amb un total de 37 volums, el qual ha tingut diverses adaptacions a novel·les, pel·lícules d’imatge real (distribuïdes per Meadiatres Estudio) i versions animades. A Espanya va ser editat per Glénat/EDT fins al 34 i Panini la va finalitzar.

És sobre la història d’un jove estudiant egoista i apàtic, Kei Kurono, que per accident és atropellat al metro mentre salvava la vida d’un borratxo que havia caigut a les vies. L’ajuda perquè un amic seu de la infància li ha demanat atenció. En comptes de morir, ambdós són traslladats a una habitació, on una bola negra anomenada Gantz, els dóna una segona oportunitat si participen en un joc que consisteix en caçar extraterrestres que viuen entre els humans, sempre que Gantz els reclami.

- Advertisement -

gantz 0

- Advertisement -

La pàgina web oficial de la pel·lícula ha publicat recentment un nou tràiler, en el qual s’hi pot escoltar el tema musical Ningen Video de Dresscodes. Aquesta nova adaptació del manga de Hiroya Oku està animada en 3D CGI i dirigida per Keiichi Satou i Yasushi Kawamura. El guió corre a càrrec de Tsutomu Kuroiwa (One Piece Gold), Yoshihiro Ike s’encarrega de la composició musical, mentre que Digital Frontier és qui la produeix.

El film es podrà veure al Festival Internacional de Sitges, que es durà a terme entre del 7 al 16 d’octubre. Però, a més, es podrà veure al Festival Internacional de Cine de Venècia el proper dia 31 d’agost. L’estrena oficial serà el 14 d’octubre al Japó sota el títol Gantz:0.

- Advertisement -
Ylenia Cañadashttps://www.elcinefil.cat
Biòloga Molecular de professió i cinèfila per naturalesa. Els anys com a voluntària en el festival de Sitges han forjat la seva unió amb el cinema oferint-li l'oportunitat de col·laborar com a crítica i redactora per a diversos mitjans de comunicació nacionals, així com a realitzar la cobertura de festivals de cinema o esdeveniments culturals. Ha exercit com Jurat de la Crítica, Méliès d'Or i Jurat Jove en el Festival de Sitges, de la crítica al BCN Film Festival,, l'Americana, TerrorMolins, Sant Cugat Fantàstic, TaShort Fest, l'Alternativa o Sabadell Film Festival, entre altres. Ha estat cap de premsa i programadora del Festival de Cinema Fantàstic de Sant Boi (Fantboi) i actualment és codirectora i programadora de la Mostra de Cinema Nòrdic de Barcelona (Nòrdica). A més, és membre de la Associació Catalana de la Crítica i l'Escriptura Cinematogràfica (ACCEC) i treballa en un cinema de Barcelona.

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents