De sirena a tritó al remake d’’1, 2, 3… Splash!’ De sirena a tritó al remake d’’1, 2, 3… Splash!’
El film encara no té data d'estrena però si nou títol 'Wet' De sirena a tritó al remake d’’1, 2, 3… Splash!’

Ja feia temps que es comentava que arribarà als cines un remake de la mítica pel·lícula de l’any 1984, Splash, protagonitzada per un jove Tom Hanks i Daryl Hannah. De la mateixa manera que últimament està de moda fer noves versions de films ja existents, també hi ha la tendència d’invertir els gèneres dels personatges i, en aquesta ocasió també.

Wet

La sirena interpretada per Hannah serà un “sireno” i estarà interpretat per Channing Tatum i, el personatge d’Allen Bauer a qui donava vida Hanks, serà aquesta vegada Jilliam Bell. No és la primera vegada que ambdós actors coincideixen en un rodatge, l’any 2014 van compartir escenes a 22 Jump Street.

Channing Tatum i Jilliam Bell

La pel·lícula, que se sumarà a la llarga llista de les pel·lícules de la casa Disney, encara no s’ha començat a rodar, no té data d’estrena i tampoc se’n saben els detalls de l’argument. El que sí és de domini públic és que estarà produïda pel propi Ron Howard i Brian Grazer, director i guionista respectivament de la versió original dels anys vuitanta. Amb ells, estaran Tatum, Reid Carolin i Peter Keiran, i el guió anirà a càrrec de Maria Lewis-Ryan. Poc més se sap d’aquest remake, que segons informa EW es titularà Wet i que encara està en fase de preproducció.

Redacció

Redacció El cinèfil

'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a l’univers del cinema en tota la seva amplitud. El Cinèfil sigui una revista de cinema en xarxa i en català. Ens agrada definir-nos com una revista en xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. Ah, i tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Tu que n'opines?

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*