Sadako vs Kayako, el crossover que va néixer d’una broma

- Advertisement -

Els reboots estan de moda, en especial als EUA que ja estan en marxa tant el de The Grudge (amb Sam Raimi com a productor) com el de The Ring (amb F.Javier Gutiérrez). Però el que ara s’està estilant, sobretot al Japó, són els crossover entre personatges amb un cert carisma. A l’enfrontament entre dues de les bestioles més imponents com en són Godzilla i King Kong, els ha sortit una competència important entre dues nenes molt terrorífiques: Sadako (Ringu) i Kayako (Ju-On: The Grudge).

Així doncs, Sadako vs Kayako el film de J-Horror sobrenatural, barreja dues criatures que provenen del més enllà disposades a causar el mal allà on vagin i que xocaran provocant un enfrontament d’ultratomba (o potser acaben fusionant el seu poder contra la humanitat), amb la peculiaritat que ambdues protagonistes llueixen una llarga cabellera negra que els cobreix part del rostre, moviments estranys i sons peculiars que provenen de les seves goles.

- Advertisement -

sadako-vs-kayako-3-animees

- Advertisement -

El dia dels innocents (1 d’abril) a multitud de països, es va publicar un cartell proposant un enfrontament entre Sadako i Kayako. La reacció del públic va ser tan entusiasta que els productors van decidir que era una bona idea fer-la realitat. Per a això, van contractar al director Koji Shiraishi (Shirome o Gurotesuku). Potser, es millor que es faci realitat aquesta broma que pot tenir bon resultat i entretenir, a l’abús que s’està generant amb tanta seqüela i remake.

El passat juny va arribar a la cartellera del país nipó l’enfrontament entre les dues nenes amb l’èxit totalment assegurat, ja que, a més, compta amb tecnologia 4D i la distribuïdora Universal està darrera de cara a l’estrena a altres indrets. Per sort, aquesta adaptació es podrà veure aviat al nostre país, ja que el film s’ha confirmat que estarà present al Festival de Sitges el proper mes d’octubre.

https://www.youtube.com/watch?v=ZxNRUcYS9Rk

- Advertisement -
Ylenia Cañadashttps://www.elcinefil.cat
Biòloga Molecular de professió i cinèfila per naturalesa. Els anys com a voluntària en el festival de Sitges han forjat la seva unió amb el cinema oferint-li l'oportunitat de col·laborar com a crítica i redactora per a diversos mitjans de comunicació nacionals, així com a realitzar la cobertura de festivals de cinema o esdeveniments culturals. Ha exercit com Jurat de la Crítica, Méliès d'Or i Jurat Jove en el Festival de Sitges, de la crítica al BCN Film Festival,, l'Americana, TerrorMolins, Sant Cugat Fantàstic, TaShort Fest, l'Alternativa o Sabadell Film Festival, entre altres. Ha estat cap de premsa i programadora del Festival de Cinema Fantàstic de Sant Boi (Fantboi) i actualment és codirectora i programadora de la Mostra de Cinema Nòrdic de Barcelona (Nòrdica). A més, és membre de la Associació Catalana de la Crítica i l'Escriptura Cinematogràfica (ACCEC) i treballa en un cinema de Barcelona.

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents