Descobreix la ciutat de les estrelles a ‘La La Land’

- Advertisement -

El gènere del musical és un habitual de la gran pantalla però en la majoria de casos estan basats en obres ja existents, sigui un espectacle de Broadway, com podria ser El fantasma de l’Òpera o un film anterior com El rei Lleó. Aquest any arriba un nou projecte capitanejat per Damien Chazelle (Whiplash) que dirigirà un musical original, i que per tant no s’ha vist mai abans.

El film titulat La la Land, va ser una de les més nominats als Globus d’Or i finalment es va endur 7 de les 7 candidatures a les que optava, entre les quals hi ha Millor pel·lícula musical o comèdia i Millor Actor i Actriu.

- Advertisement -

Sobre l’escenari es pot veure a dues grans estrelles del moment, que de nou uneixen el seu talent per eclipsar la pantalla, estem parlant de Ryan Gosling i Emma Stone, que es poden veure en aquestes imatges de Just Jared durant el rodatge.

- Advertisement -

La La Land rodatge

El film explica una història d’amor entre un jove pianista de jazz (Sebastian) i una aspirant a actriu (Mia) que provaran de mantenir una relació sentimental a Los Ángeles, una ciutat dominada per l’afany de poder i l’ambició. Les primeres imatges que es van poder veure ja feien pensar en un nou èxit del binomi Stone-Gosling que es troben per tercera vegada després de Crazy, Stupid, Love i Gangster Squad.

La pel·lícula va ser l’encarregada d’inaugurar la Mostra de Cine de Venècia el passat 31 d’agost i es podrà veure aquest mes de gener. Aquí es pot veure un dels pòsters promocionals en el qual hi podem veure els dos protagonistes.

la_la_land

- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents