today-is-a-good-day

Disney s’endinsa a les profunditats de l’oceà amb ‘Vaiana’

- Advertisement -

Disney estrena el proper 2 de desembre una història fresca sota el títol de Moana, tot i que a Espanya l’han batejat com a Vaiana, ja que el títol original és una marca registrada a diversos països europeus. Aquest serà el film número 56 de l’empresa, desprès de Zootopia. Està dirigida per Ron Clements i John Musker, uns experts en el sector desprès de dirigir Aladdin, The Little Mermaid o The Princess and the Frog. La banda sonora córre a càrrec de Mark Mancina compositor d’altres clàssics com Tarzan o Brother Bear. La veu de Moana està interpretada per la jove Auli’i Cravalho, una jove de 15 anys nascuda a Hawai que té molt d’èxit a les xarxes socials, compta amb més de 10.000 fans. Altre dels protagonistes és Dwayne ‘The Rock’ Johnson.

Serà la primera pel·lícula de la companyia d’animació que tindrà una princesa procedent de Polinèsia. La història se situa, fa 2.000 anys, a l’antic Pacífic Sur (Oceania), on una jove de 16 anys d’edat, Moana Waialiki, filla única d’un important cap d’un llarg llinatge de navegants, es sumergeix en una èpica aventura a l’oceà. Durant l’aventura s’unirà a un semidéu Maui i emprendran un viatge amb la finalitat de trobar una illa llegendària i completar així la recerca dels seus avantpassats. Durant aquesta experiència, els protagonistes s’enfrontaran a criatures marines típiques de l’antic folklore i descobriran submóns impressionants.

- Advertisement -

moana collage

- Advertisement -

moana collage 2

moana Collage 3

Aquest és el darrer tràiler que ha publicat la companyia Disney:

- Advertisement -
Ylenia Cañadashttps://www.elcinefil.cat
Biòloga Molecular de professió i cinèfila per naturalesa. Els anys com a voluntària en el festival de Sitges han forjat la seva unió amb el cinema oferint-li l'oportunitat de col·laborar com a crítica i redactora per a diversos mitjans de comunicació nacionals, així com a realitzar la cobertura de festivals de cinema o esdeveniments culturals. Ha exercit com Jurat de la Crítica, Méliès d'Or i Jurat Jove en el Festival de Sitges, de la crítica al BCN Film Festival,, l'Americana, TerrorMolins, Sant Cugat Fantàstic, TaShort Fest, l'Alternativa o Sabadell Film Festival, entre altres. Ha estat cap de premsa i programadora del Festival de Cinema Fantàstic de Sant Boi (Fantboi) i actualment és codirectora i programadora de la Mostra de Cinema Nòrdic de Barcelona (Nòrdica). A més, és membre de la Associació Catalana de la Crítica i l'Escriptura Cinematogràfica (ACCEC) i treballa en un cinema de Barcelona.

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents