today-is-a-good-day

L’Acadèmia reconeix les 50 produccions catalanes premiades arreu del món

- Advertisement -

El Parc d’Atraccions del Tibidabo acollirà el proper 30 de juny la VIII Festa d’Estiu del Cinema Català. En el transcurs de la vetllada, conduïda pels actors i acadèmics Cristina Brondo i Roger Pera, l’Acadèmia del Cinema Català presentarà, com a novetat, les 24 produccions (15 pel·lícules, 8  documentals i 1 TV movie) catalanes estrenades des de l’1 de gener fins el 10 de juny de 2016, posant l’èmfasi en les 50 produccions catalanes premiades arreu del món des de la darrera Festa d’Estiu.

Un dels moments més especials de la nit serà l’entrega del Premi Pepón Coromina, guardó que arriba a la quarta edició reconeixent l’acció audiovisual més innovadora, creativa i arriscada que es produeix en l’àmbit del cinema català. Bigas Luna, Hammudi Al-Rahmoun Font i El camí més llarg per tornar a casa han estat els anteriors guanyadors. La trobada també servirà per posar sobre la taula la collita de films catalans que han d’arribar… Es presentaran fins a 56 estrenes previstes per a la pròxima temporada.

- Advertisement -

La trobada estival aplega cada any acadèmics, professionals del sector, representants institucionals i personalitats destacades de la vida pública i social catalana. Els convidats podran passejar pel Camí del cel, pujar a atraccions tan emblemàtiques com La Talaia, L’Avió o el Carrousel, entre d’altres, i gaudir del capvespre des del segon parc d’atraccions més antic del món, amb les millors vistes de la ciutat de Barcelona.

- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents