today-is-a-good-day

Curtmetratges esportius a l’Open Camp

- Advertisement -

Fa uns dies es va presentar una novetat esportiva a Barcelona sota el nom d’Open Camp. El que pretén ser un nou espai destinat a l’esport i l’entreteniment que va obrir portes el 18 de juny a l’Estadi Olímpic vindrà acompanyat d’una programació cultural molt cinèfila. Sota el nom d’Open Cinema s’obre de manera permanent una sala de cinema al parc amb projecció contínua de curtmetratges esportius inèdits en sales comercials.

Es tracta d’un recull de títols internacionals, programats en les últimes tres edicions del BCN Sports Film, el festival de cinema esportiu més important del món, organitzat per la Fundació Barcelona Olímpica. Produccions cinematogràfiques de gèneres com l’animació, el documental i la ficció guardonats en nombrosos festivals de cinema de tot el món. Entre ells, destaquen títols com Desportista, pre-seleccionat als Premis Goya de 2015, i al Festival de Málaga 2014; Harald, premiat Animation Block Party de Nova York 2014; o també Sueños de Héroe amb la presència del millor jugador de futbol del món, Leo Messi.

- Advertisement -

Captura

- Advertisement -

Segon Barbara Destefanis, la responsable de productora del BCN Sports Film, “els espectadors dels curtmetratges podran veure reflectides en el seus protagonistes les mateixes vivències que hauran sentit en les experiences del Parc”.

Fora del cinema Open Camp també tindrà un espectacle permanent anomenat Open Ceremony que es podrà veure des del fins el 23 de setembre diàriament l’Estadi Olímpic dins l’oferta del parc de l’esport. La cerimònia que començarà a les 22h i durarà aproximadament mitja hora, tindrà com a fil conductor un ésser viu semiesfèric que estarà al bell mig de l’Estadi i que anirà provant les experiències i sensacions esportives del parc.

 

 

- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents