Kingsman agafa un altre camí respecte el còmic

- Advertisement -

L’any 2014 es va estrenar Kingsman: The Secret Service, una adaptació d’un còmic de Mark Millar i Dave Gibbons, que narrava les aventures d’un jove que és reclutat per una organització secreta d’Anglaterra, la qual l’ensinistra fins a esdevenir en un súper agent que lluitarà contra el mal des de les ombres per a mantenir la pau al món.

Com que no existeix una seqüela de les històries del còmic, Kingsman: The Golden Circle, es desvincula dels seus orígens i parteix d’una història totalment nova i en aquesta ocasió el protagonista, Eggsy, juntament amb Merlín viatjaran als EUA per reunir-se amb els Statesman, l’homòleg americà del servei secret anglès. El film agafarà el relleu tot just finalitza la primera entrega. Arriba a les pantalles aquest divendres 22 de setembre. 

- Advertisement -

- Advertisement -

L’estiu de l’any passat es va iniciar el rodatge de la segona part que compta de nou amb Taron Egerton (repetint com l’agent Eggsy), Mark Strong (Merlín), Channing Tatum (serà un agent secret), Halle Berry (cap dels Statesman), Julianne Moore (malvada de la trama), Elton John i  Jeff Bridgets, que s’ha incorporat a l’elenc per interpretar un malvat que formarà part del grup denominat Cercle Daurat. La direcció de la pel·lícula torna a recaure sobre Matthew Vaught (Kick Ass, X-Men: First Class), el qual va realitzar una bona feina ja que va recaptar més de 414 milions de dòlars en tot el món partint d’un pressupost de 81, ara intentarà emular el triomf de nou.

Primer de tot es van poder veure alguns esbossos de la seqüela on s’observava la Caserna General dels Kingsman desprès de l’atemptat, l’agència dels Statesman sota la tapadora d’una licorera de whisky, un taxi que es pot convertir en vehicle per a viatjar sota l’aigua i Poppyland, la seu on resideix la malvada de la trama:

kingsman 2

També van sortit diversos pòsters on van jugant amb les frases de fons i canviant el model d’ulleres en funció del que volen expressar i donant pistes sobre papers que tindran els actors, aparicions estel·lars o retorns especials:

kingsman posters

Ha passat un any des que va començar aquest desplegable de material promocional  per part de la distribuïdora Fox i, després d’aquesta llarga espera, ja toca que arribi als cinemes el nou film carregat d’emoció, acció i, sobretot, elegància i cavallerositat. 

https://www.youtube.com/watch?v=qaXm5khxzQA

Spoiler-Alert

- Advertisement -

Els mateixos actors van fer córrer un seguit de rumors per Twitter sobre el retorn de Colin Firth. Ara que s’ha desvetllat la seva aparició al tràiler s’espera que al film es justifiqui molt bé com no va morir i que tingui sentit el desenvolupament. Sigui com sigui caldrà esperar a veure la pel·lícula per esbrinar-ho. 

- Advertisement -
Ylenia Cañadashttps://www.elcinefil.cat
Biòloga Molecular de professió i cinèfila per naturalesa. Els anys com a voluntària en el festival de Sitges han forjat la seva unió amb el cinema oferint-li l'oportunitat de col·laborar com a crítica i redactora per a diversos mitjans de comunicació nacionals, així com a realitzar la cobertura de festivals de cinema o esdeveniments culturals. Ha exercit com Jurat de la Crítica, Méliès d'Or i Jurat Jove en el Festival de Sitges, de la crítica al BCN Film Festival,, l'Americana, TerrorMolins, Sant Cugat Fantàstic, TaShort Fest, l'Alternativa o Sabadell Film Festival, entre altres. Ha estat cap de premsa i programadora del Festival de Cinema Fantàstic de Sant Boi (Fantboi) i actualment és codirectora i programadora de la Mostra de Cinema Nòrdic de Barcelona (Nòrdica). A més, és membre de la Associació Catalana de la Crítica i l'Escriptura Cinematogràfica (ACCEC) i treballa en un cinema de Barcelona.

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents