today-is-a-good-day

Retrobaments estel·lars… anys després

- Advertisement -

Fa un temps es rumorejava sobre una possible pel·lícula amb tots els protagonistes de Friends, aquella sèrie dels anys 90 que va enamorar a tota una generació i que any rere any i, reposició rere reposició, segueix enganxant als espectadors. Tot i que finalment, el projecte del film es va descartar, els fans de la sèrie van poder veure als protagonistes junts de nou en una gala especial dedicada a James Burrows.

Trobades tardanes

Ha calgut esperar una dècada per veure a l’elenc de Friends reunit de nou i, malauradament no al complet, Matthew Perry no va assistir a l’especial que la NBC va emetre el 21 de febrer, dedicat al director de sitcoms James Burrows.

- Advertisement -

- Advertisement -

Un altre grup d’actors que va compartir escenari durant vuit temprades, van ser els protagonistes de That ‘70s Show (Aquells meravellosos 70). Deu anys més tard, Mila Kunis i Aston Kutcher, que es van conèixer durant el rodatge de la sèrie, estan casats i són pares d’una filla, Laura Prepon, gaudeix de fama gràcies a la seva participació a Orange is the new Black. Danny Masterson, actualment torna a compartir pantalla amb Kutcher i, aquest va ser el motiu del retrobament. Aprofitant una parada del rodatge de The Ranch, Wilmer Valderrama va capturar aquest moment.

https://www.instagram.com/p/BEz1iogyKmu/

Amb motiu de la convenció Wicthes & Vampires, les actrius Shannen Doherty i Holly Marie Combs, protagonistes d’Embruixades, es va reunir a París. Les dues actrius es van trobar amb Brian Krause, Drew Fuller i Dorian Gregory, amb qui van compartir rodatges. Actualment la CBS està treballant en un remake de la sèrie i, tot i que no se saben detalls, el que sí que és segur és que no es comptarà amb l’elenc original.

Fen el salt a la gran pantalla, el repartiment de Taxi Driver es va retrobar quaranta anys després. El Festival de Tribeca va commemorar fa un mes, el 40 aniversari de la pel·lícula, a la celebració i va assistir gran part dels seus protagonistes com Robert De Niro, Cybill Shepherd, Albert Brooks, Jodie Foster i Harvey Keitel.

Retrobament Taxi Driver

Reunió d’exalumnes

Una de les sagues més gamberres de la història del cine és sens dubte la d’American Pie. En ella es podia veure com un grup de joves vivia el pas de l’adolescència a la pubertat de la manera més salvatge possible, amb festes a la casa del llac i relacions amoroses d’allò més particulars. Tretze anys després de la primera entrega, es va realitzar una darrera on s’ajuntaven de nou tots els protagonistes, aquest cop convertits en adults “responsables”. American Pie: El retrobament, es va estrenar l’any 2012 i va permetre a tots els protagonistes trobar/se després de quasi una dècada, dins i fora la pantalla.

Retrobament American Pie

Una altra reunió d’exalumnes la van protagonitzar els actors de Salvats per la campana. Jimmy Fallon va reunir a l’elenc en el seu late show de la NBC en una divertida recreació de l’institut Bayside. Fallon va interpretar a un alumne que volia deixar els estudis i anar a Nova York per fer-se còmic, a continuació van aparèixer Mark Paul Gosseler i Mario Lopez, que van ser rebuts amb una gran ovació. Durant la parodia, també van aparèixer, Elizabeth Berkley, Tiffanni Thiessen (embarassada) i Dennis Haskis, de nou en el paper de director de l’institut.

- Advertisement -

- Advertisement -
Luana Valls
Nascuda al Brasil la Luana Valls és graduada en Periodisme, Cinema i Televisió per la Facultat de Comunicació Blanquerna. Ha treballat en diferents mitjans de comunicació escrits com el 'Diari Ara' i 'El Periódico' i també té experiència en el camp del cinema de la mà de la productora catalana Batabat i realitzant la cobertura informativa de festivals de cinema arreu de Catalunya. Des del principi, unida a aquesta aventura cinèfila amb ganes i il·lusió

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents