today-is-a-good-day

‘Castle’ s’acomiada després de vuit temporades

- Advertisement -

Fa uns dies la cadena ABC anunciava que Stana Katic, que dóna vida a la inspectora Kate Beckett a Castle, no seguiria més a la sèrie. Després de fer oficial la sortida d’Stana, van començar les especulacions sobre la continuïtat de la ficció policíaca. Finalment la cadena ha resolt la incògnita, Castle no renovarà per una nova temporada i posarà punt i final a la seva emissió després de vuit temporades en antena.

L’adéu de Beckett

L’últim capítol d’aquesta última temporada s’emetrà als Estats Units el 16 de maig i l’ABC ha publicat imatges del rodatge on apareixen els dos protagonistes en la qual serà la seva última missió junts.

- Advertisement -

Castle no renovarà per una 9a temporada

- Advertisement -

En l’episodi titulat Foc creuat, es pot veure Castle i Beckett amagats en una nau industrial, espiant algú amb prismàtics i càmeres. Sense més detalls de l’argument, es generen un munt de preguntes al seu voltant: se solucionarà la trama Locksat? Quin serà el destí de Beckett? Tindrem final feliç o acabarà en tragèdia?

A la promo final, de 30 segons de durada, es dóna una pista de cap a on poden anar els trets i mai millor dit: “Kate Beckett estarà morta al final de la nit i no hi ha res que puguis fer per ella”, sentencia el vídeo.

Més cancelacions

A part de Castle, l’ABC ha decidit posar punt i final a set sèries més del canal, mentre que quatre s’han salvat i es renovaran. Després de quatre temporades, acaba la sèrie musical Nashville, però no serà l’única que deixarà l’escenari, Galavant també s’ha cancel·lat

El drama The family i la comèdia de la Granota Gustavo The Muppets diuen adéu i, Agent Carter, personatge de l’univers Marvel també. Per ara, la representació còmica quedarà reduïda a Marvel’s Agents of SHIELD, ja que s’ha descartat el pilot de Marvel’s Most Wanted.

D’altra banda, les sèries que sí que tindran noves temporades seran: American Crime, The Catch, Dr. Ken i The Real O’Neals. Aquestes quatre renovacions se sumen a les ja anunciades per la cadena ABC com Modern Family, Scandal, Once upon a time o Quantico, entre d’altres.

- Advertisement -
Luana Valls
Nascuda al Brasil la Luana Valls és graduada en Periodisme, Cinema i Televisió per la Facultat de Comunicació Blanquerna. Ha treballat en diferents mitjans de comunicació escrits com el 'Diari Ara' i 'El Periódico' i també té experiència en el camp del cinema de la mà de la productora catalana Batabat i realitzant la cobertura informativa de festivals de cinema arreu de Catalunya. Des del principi, unida a aquesta aventura cinèfila amb ganes i il·lusió

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents