today-is-a-good-day

Les xarxes socials embogeixen amb ‘Framed’

- Advertisement -

La pel·lícula Framed serà encarregada de donar el tret de sortida a la 36a edició del Festival Terror Molins el dia 10 de novembre del 2017. L’òpera prima del debutant de l’ESCAC, Marc Martínez Jordán, inicia “a casa” el seu recorregut de festivals internacionals. Segons explica el mateix director “Framed es podria definir com un slasher tecnològic i contemporani. El nostre principal objectiu creatiu sempre ha estat dur a terme un producte fílmic atractiu, modern i amb caràcter propi, molt en la línia del que vol emprendre la productora Creatures of the Dark. Aquesta filosofia fa que no només Framed sigui una rara avis en el panorama de cinema de gènere en aquest país, sinó que és un projecte que fàcilment connectarà amb la nova generació de joves d’una nova forma clara i directa. Framed és una pel·lícula per a tots aquells amants de les xarxes socials i també per als quals les odien “

- Advertisement -

El productor executiu del film Marc Carreté, responsable del nou segell de terror (Creatures of the Dark) sota el qual es produeix la pel·lícula ha volgut destacar la importància d’aquest primer film per una nova productora que té la ferma intenció d’especialitzar-se en films de gènere. “Com a primer projecte, Framed exemplifica perfectament tot allò que volem seguir fent des de la productora: un film de terror amb segell propi, àgil, descarat i ben executat, farcit de bones intervencions davant i darrere la càmera, i sobretot pensat i produït per entretenir i per fer passar una bona estona als fans del gènere”.

- Advertisement -

Framed va rodar-se a Sant Cugat del Vallès entre els mesos d’abril i maig del 2016. Els exteriors del film es van rodar a la mateixa ciutat i altres localitzacions de la rodalia de Barcelona. El repartiment està encapçalat per Joe Manjón (The man who killed Don Quixote El Internado), Àlex Maruny (Promoción Fantasma, Polseres Vermelles) i Clàudia Pons (Elisa K, Asmodexia) i compta amb presències tan destacades com les de Júlia Molins (Cites, Seis hermanas), Enric Auquer (Los Inocentes, KKM), Biel Montoro (L‘Altra Frontera, Com si fos ahir) i Daniel Horvath (Buscando el Norte), entre d’altres. A més el film suposa el debut de l’actriu Lídia Casanova i té la col·laboració especial de Pep Sais (Rec 2, Los últimos días) i Mercè Montalà (El Príncipe).

El guió està escrit a quatre mans, pel mateix Martínez Jordán al costat de Jaume Cuspinera (Any de Gràcia), tutor de guió dels projectes de fi de carrera de l’ESCAC, d’on procedeixen també Yuse Riera, director de fotografia i el gruix de l’equip tècnic i artístic. La banda sonora original de la pel·lícula anirà a càrrec del compositor Jordi Dalmau (Asmodexia).

Viral = perillós

El film s’endinsa en el costat més fosc de les xarxes socials i els fenòmens virals mostrant de forma explícita fins on podria arribar algú per disparar les seves quotes de popularitat i reputació a internet. Framed és la xarxa social del moment. Permet emetre vídeos en streaming des de qualsevol dispositiu mòbil. Milers d’usuaris de tot el món s’han llançat a una esbojarrada carrera per aconseguir el màxim nombre de viewers i, amb això, la màxima notorietat. No hi ha normes ni censura i els continguts emesos es tornen cada vegada més violents i controvertits. Álex (Joe Manjón) es prepara per anar-se’n a Berlín a començar una nova etapa. La seva germana Claudia (Clàudia Pons) s’apunta a la festa de comiat que li han muntat els seus amics. Durant la festa, que se celebra a la casa d’una de les amigues de l’Álex, el grup és salvatgement atacat per tres individus, capitanejats per un psicòpata (Àlex Maruny) que pretén aconseguir la màxima audiència sotmetent-los a jocs i tortures cada vegada més espasmòdiques.

- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents