today-is-a-good-day

La nova cara de Han Solo

- Advertisement -

La pel·lícula encara no té ni nom ni data però sí directors i actor protagonista. Han Solo serà interpretat per l’actor Alden Ehrenreich en un spin off en solitari sobre el personatge d’Star Wars dirigit per Phil Lord i Chris Miller responsables de Jump Street i The Lego Movie. L’actor californià havia aparegut fugaçment al Blue Jasmine de Woody Allen i en rols més destacats a la pel·lícula fantàstica Beautiful creatures i la recent Hail, Caesar! dels germans Coen on interpretava un simpàtic doble d’acció que desenvolupa un rol molt rellevant a la història.

Alden-Ehrenreich

- Advertisement -

La notícia, apareguda a Page Six, posa fi a un càsting que feia mesos que s’allargava i que tenia des de feia setmanes diversos joves actors lluitant per aquest mític personatge.  Els detalls sobre l’argument de la pel·lícula són encara un secret però tot fa pensar que Chewbacca jugarà un paper clau en tot plegat hi ha rumors que Boba Fett també podria aparèixer a la pel·lícula. Lawrence Kasdan, el guionista darrere de The Empire strikes back i coautor de The force awakens, ha escrit ja el guió a quatre mans amb el seu fill Jon Kasdan.

- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents