today-is-a-good-day

Samarretes i frikisme: bona combinació

- Advertisement -

Aquest dijous 4 de maig s’ha inaugurat el Salò del Cómic de Barcelona i com cada any hi ha un bon grapat d’estands que tenen com a producte estrella roba relacionada amb els còmics i amb el cine. N’hi ha de tots els gustos, de diferents talles i colors, per petits i per grans i de temàtiques ben diverses. Els preus van des de 9€ la més barata (comprant-ne dues) fins a 25€ les més exclusives.  La mitjana, però, són uns 15€ per samarreta. També hi ha bambes, dessuadores, barnussos gorres i altres peces de roba però sens dubte les samarretes són les reines del merchandising frik en esdeveniments d’aquest tipus.

Les samarretes d’Star Wars i tot el que té a veure amb la saga galàctica és el més fàcil de trobar però li segueixen de ben a prop fenòmens d’altres latituds com Bola de drac o Totoro i els clàssics Batman i Superman. La principal novetat d’anguany són les samarretes i productes relacionats amb Deadpool, un personatge totalment secundari en anteriors edicions del Saló que ha ressucitat gràcies a la pel·lícula protagonitzada per Ryan Reynolds. Una mosta més de com el cinema marca la tendència i dicta les modes fins i tot en un terreny aliè com és el còmic.

- Advertisement -

'Deadpool'
‘Deadpool’ es cola entre els més populars

- Advertisement -

 

A continuació podeu veure en forma de la galeria fotogràfica alguns dels models més curiosos o divertits.

'El Dr. Slump'
Els entranyables personatges d”El Dr. Slump’

 

Barrejant orient, occident i videojocs
Barrejant orient, occident i videojocs

 

Force
L’evolució és un tema recurrent…

 

- Advertisement -

Sheldon Cooper
Sheldon Cooper és un referent també pels gatets

 

FullSizeRender (64)
Les més menudes també tenen les seves heroïnes

 

FullSizeRender (65)
Marvel i DC, units pel merchandising

 

IMG_7171
Oferta per a tots els gustos

 

- Advertisement -
JR Armadàs
Nascut als anys 80 (amb tot el que això comporta) Joan Ramon Armadàs és Llicenciat en Dret i Periodisme per la UPF. Ha treballat en premsa local a Sant Cugat i en premsa internacional com a corresponsal al Regne Unit i la Xina. Com a escriptor ha publicat tres novel·les, diversos relats curts i ha estat editor d'Edicions Xandri durant 6 anys. En l'àmbit cinematogràfic ha escrit i dirigit una pel·lícula i sis curtmetratges i és el co-director del Sant Cugat Fantàstic i La setmana del Cinema en Català. També ha fet de cap de premsa d'unes quantes pel·lícules catalanes. Des del 2016 és el capità d'aquest vaixell periodístic i cultural anomenat 'El Cinèfil'.

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents