today-is-a-good-day

‘MIB23’: el crossover del moment

- Advertisement -

Ja fa un temps que es rumorejava sobre un possible crossover entre la saga Men in Black i Jump Street (aquí traduïda com Infiltrats a classe), al principi semblava una broma però finalment ha arribat la confirmació que el projecte ja té assignat un director i Sony serà l’estudi encarregat de fer aquest projecte realitat.

Crossover Men in black i Jump Street

- Advertisement -

El director del film, titulat MIB23, serà James Bobin (Alice Throgh the Looking Glass), que agafarà el testimoni de Phil Lord i Chris Miller, que no abandonaran del tot el projecte, formant part de la producció. La pel·lícula comptarà amb Channing Tatum i Jonah Hill com a protagonistes que recuperaran els seus personatges de les dues anteriors (els policies Jenko i Schmidt) i també repetirà Rodney Rothman, en aquest cas a càrrec del guió. Malgrat això els que no apareixeran al film segons la revista Variety seràn Will Smith i Tommy Lee Jones.

- Advertisement -

La segona entrega de Jump Street acabava amb una seqüència de crèdits on es feia broma sobre possibles continuacions de la saga. Sembla que, finalment d’alguna manera tindrà la continuïtat que buscaven. Està previst que el projecte comenci a rodar-se durant el mes de juny, tot i que encara no té llum verda per part de Sony.

Spin-off femení

Després de capitanejar el remake femení de Ghostbusters, Sony Pictures també vol embarcar-se en un spin-off de Jump Street protagonitzat per dones. De moment no es tenen més detalls sobre el projecte però el nom de Dakota Johnson sona com a possible protagonista, ja que apareixia a la primera entrega interpretant a una jove oficial de policia.

- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents